Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVSAM)’a GMKA’dan Destek

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVSAM) Çevre Sorunları Araştırma ve Eğitim Laboratuvarının Temel Alt Yapısının kurulmasına ilişkin proje, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında GMKA tarafından desteklenmeye hak kazandı.

ÇEVSAM'ın bulunduğu Mühendislik Fakültesinde yürütülecek olan bu proje ile mevcut eğitim ve araştırma alt yapısının güçlendirilmesi dolayısıyla eğitim kalitesinin ve iş gücü niteliğinin arttırılması amaçlanmaktadır. Proje kapsamında ileri düzeyde çevre analizlerinin yapılabilmesi için gerekli laboratuvar temel alt yapı ve cihaz ihtiyacı büyük ölçüde sağlanmış olacaktır. Bu proje Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarında yürütülecektir. Proje Yrd. Doç. Dr Nilgün Ayman Öz tarafından yürütülecektir.